• Nieuw
  • Nieuw
    Mondmasker (niet-medische) - 10 stuks - 3 laags mondkapje - Merk: By Qubix - Kleur: Wit/blauw - mondkapjes met elastiek!

Mondmasker (niet-medische) - 10 stuks - 3 laags mondkapje - Merk: By Qubix - Kleur: Wit/blauw - mondkapjes met elastiek!

Referentie:

€ 8,00
Inclusief belasting
Aantal

Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Omschrijving: Productomschrijving: Mondkapje voor op het werk, in de bus of in de trein nodig? De wegwerp mondkapjes van By Qubix zijn hier uitstekend geschikt voor. De mondkapjes filteren bacteriën, hebben een 3-laags beschermingsontwerp, zijn vochtbestendig en irriteren niet. Door de zachte elastische lus en het neusstuk dat over de gehele breedte van het mondkapje is verwerkt, hebben de mondkapjes gegarandeerd een goede pasvorm en zitten de mondkapjes stevig en strak om de drager, waardoor je optimaal beschermd bent. Door de zachte elastische lussen zit het mondkapje tevens erg comfortabel om de oren. De afmetingen van de mondkapjes zijn 17,5 cm x 9,5 cm. Hoe zet je een gezichtsmasker op en verwijder je deze hygienische? Wegwerp gezichtsmaskers moeten eenmalig worden gebruikt en vervolgens in de vuilnisbak worden gegooid. U moet ook de maskers verwijderen en vervangen als ze vochtig worden. Volg altijd de onderstaande productinstructies voor gebruik. Hoe een gezichtsmasker op te zetten: 1. Maak uw handen schoon met water en zeep of een ontsmettingsmiddel voor u het masker aanraakt. 2. Haal een masker uit de doos en zorg ervoor dat er geen duidelijke scheuren of gaten in beide zijden van het masker zitten. 3. Bepaal welke kant van het masker de bovenkant is. De kant van het masker die een stijve buigzame rand heeft is de bovenkant en is bedoeld om de vorm van uw neus aan te nemen. Bepaal vervolgens welke kant van het masker de voorkant is. De gekleurde kant van het masker is meestal de voorkant en moet van u af gericht zijn, terwijl de witte kant uw gezicht raakt. 4: Gezichtsmasker met oorlussen: Houd het masker bij de oorlussen vast. Plaats vervolgens een lus rond elk oor. Hoe verwijder je een gezichtsmasker: 1. Reinig uw handen met water en zeep of een ontsmettingsmiddel voor u het masker aanraakt. De voorkant van het masker kan vervuild zijn. Raak daarom alleen de oorlusjes/bandjes/band aan. Volg de onderstaande instructies voor het type masker dat u gebruikt. 2. Gezichtsmasker met oorlussen: Houd beide oorlussen vast en til het masker voorzichtig op en verwijder het. 3. Gooi het masker in de vuilnisbak. Maak uw handen schoon met water en zeep of een ontsmettingsmiddel voor uw handen. Aantal: 10 stuks Beschermt optimaal, door het 3-laags beschermingsontwerp Vochtbestendig Irriteren niet Goede pasvorm door het neusstuk en de lussen
By Qubix
4125 Items

Datasheet

EAN
8720143147784

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd om te vergelijken.