Over ons

wereldparts.net online kopen bij de grootste van België

Wij maken autorijden een stuk betaalbaarder. Dankzij onze goedkope auto onderdelen onderhouden en repareren steeds meer autobezitters hun auto zelf. Met de onderdelen van wereldparts.net onderhoudt u uw auto ook zelf. Zo bespaart u keiharde euro’s!

Bestel uw auto onderdelen online tot 70% goedkoper

Alles voor uw auto vinden..

Bij ons vindt u auto onderdelen op kenteken. U voert het kenteken van uw auto in en u ziet alle onderdelen die bij uw auto horen. In ons assortiment van ruim 2 miljoen onderdelen zit echt alles wat u nodig heeft voor uw auto. Van motorolie tot remblokken, van plaatwerk tot accu’s, we hebben écht alles voor uw auto.

Duizenden auto onderdelen uit voorraad leverbaar

De meeste onderdelen leveren we uit voorraad. Vanaf het moment dat we uw bestelling hebben ontvangen, gaan we voor u aan de slag. We verzamelen uw order en zorgen dat hij zo snel mogelijk met de post meegaat.

Op sommige onderdelen zit een levertijd. De verwachte levertijd ziet u bij alle auto onderdelen. U weet precies wat u kunt verwachten en wanneer u met het betreffende onderdeel aan de slag kunt.

Automaterialen nodig voor de auto?

Naast alle onderdelen waarmee u uw auto in topconditie houdt, hebben we ook veel automaterialen. Spullen waarmee u uw wagen aankleedt en aanpast naar uw eigen smaak. Montage van de automaterialen is eenvoudig, een kind kan de spreekwoordelijke was doen.

Wij hebben goedkope auto onderdelen voor uw auto

Omdat we geen dure panden hebben of andere onnodige kosten maken, kunnen we auto onderdelen goedkoop aanbieden. Onze prijzen zijn vergelijkbaar met die van de groothandel. U bespaart tot maar liefst 70% en houdt geld over voor andere dingen. Waarom zou u nog langer teveel betalen voor onderdelen bij een dure autogarage of monteur?

Goedkoper, maar wel dezelfde kwaliteit

Via wereldparts.net bestelt u auto onderdelen van bekende merken veel goedkoper. Het zijn exact dezelfde onderdelen, u betaalt bij ons alleen veel minder als bij uw monteur of autogarage. Als u ze zelf monteert, bespaart u bovendien ook nog eens op die dure monteur.

Voor groothandelsprijzen auto onderdelen kopen

Dankzij internet zet u die dure autogarage of monteur buitenspel. U bent niet meer afhankelijk van de hoge marges die ze op auto onderdelen zetten. En ook over dat hoge uurloon van de monteur hoeft u zich niet langer druk te maken. In plaats daarvan bestelt u goedkoop auto onderdelen en plaatst ze zelf. Het is een stuk eenvoudiger dan u denkt.

Deskundig advies van onze klantenservice

Met uw kenteken vindt u snel de auto onderdelen voor uw auto. Twijfelt u toch of u de juiste keuze maakt? Of heeft u een vraag over een bepaald onderdeel?

Neem in dat geval contact met onze klantenservice op. We helpen u graag om een keuze te maken en om uw vragen te beantwoorden. stuur een mailtje.

De snelste manier om contact op te nemen is via de chat. Hiermee bent u direct in contact met onze klantenservicemedewerkers.

 

Product toegevoegd om te vergelijken.