Wij bieden diverse volledig beveiligde betaalmogelijkheden:

Alle fasen van de betaling tussen koper en wereldparts.net zijn volledig beveiligd en beschermd dankzij het WorldPay systeem.

·        iDEAL

·        Credit Card (Visa, Mastercard)

·        PayPal

·        Bitcoin

Uw bankkaartnummer wordt nooit afgedrukt op papier, factuur of andere listing.
Uw bankgegevens worden niet door wereldparts.net opgeslagen.
Niemand heeft toegang tot uw bankgegevens, noch op elektronische wijze, noch op gedrukte wijze.

PayPal 

PayPal beschermt uw kredietkaartinformatie en is beveiligd tegen fraude. Wanneer u PayPal gebruikt, wordt uw financiële informatie nooit aan derden doorgegeven.

Bezorging

Bij wereldparts.net doen wij er alles aan om uw onderdelen zo snel mogelijk en wanneer het u uitkomt te leveren. Wij bieden u daarom diverse leveringsmogelijkheden aan:

Tenzij anders aangegeven, proberen wij bestellingen dezelfde dag nog te versturen. Let u er wel op dat wij uw bestelling pas in behandeling nemen als we uw betaling hebben ontvangen. Als u met een bankoverschrijving heeft betaald, kan het daarom wat langer duren eer wij uw bestelling behandelen. De reden daarvan is dat de bank 3-4 werkdagen nodig heeft om het geld op onze rekening bij te schrijven.

Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u een bevestiging e-mail met daarin een indicatie voor de bezorging. Vanaf dat moment kunt u uw bestelling via de website van onze transporteurs UPS, Post.nl of Fedex volgen.

ZON- EN FEESTDAGEN

Wij raden u aan een wat langere levertijd in acht te nemen als u in het weekend of op feestdagen bestelt. Wij werken namelijk niet in het weekend en op feestdagen waardoor uw bestelling pas op de eerstvolgende werkdag in behandeling kan worden genomen.

Ook onze transportpartners zijn vrij op zon- en feestdagen waardoor uw bestelling niet in het weekend of op nationale feestdagen bezorgd wordt.

VERZENDING

Als uw bestelling door ons toedoen vertraging oploopt en later dan 48u. nadat u bestelde, verzonden zal worden, brengen wij u daarvan uiteraard direct op de hoogte.

In de meeste gevallen zal de opgegeven reden van enige vertraging zijn dat het door u bestelde artikel niet meer op voorraad is waardoor wij dat na moeten bestellen bij onze leverancier.

Product toegevoegd om te vergelijken.