• In prijs verlaagd
  • Nieuw
  • In prijs verlaagd
  • Nieuw
    Goodyear Cargo Marathon 215/65 R16C 106/104T

Goodyear Cargo Marathon 215/65 R16C 106/104T

Referentie:

€ 84,95
€ 80,70 5% korting
Inclusief belasting
Type voertuig: Auto Zomer 1 stuk(s) 16 inch ...
Aantal

Zomerband Goodyear CARGO MARATHON tbv bestelbus
Een lichtgewicht kwaliteitsband voor lichte vrachtwagens en bestelwagens die garant staat voor de ultieme tractie, prestaties en comfort. De betrouwbare Cargo Marathon band van Goodyear voor lichte vrachtwagens en bestelwagens is een lichtgewicht constructie die een uitstekende handling combineert met een goede grip, zelfs op natte wegen.

Gemaakt voor comfort, tractie en prestaties
Superieure handling en tractie op natte wegen
Vlot, comfortabel en stil
Weerstaat aquaplaning
Benefits
Betrouwbare tractie en goede handling Rijd met vertrouwen dankzij het loopvlakpatroon met 4 ribben van de Cargo Marathon. Dit profielontwerp draagt bij tot een gelijkmatige gewichtsverdeling en zorgt zo voor een goede tractie en precieze handling.

Superieure controle op nat wegdek Behoud ook in regenweer de controle, met banden die ontworpen zijn om de zwaarste omstandigheden de baas te kunnen. Het loopvlak van de Cargo Marathon banden is voorzien van lamellen die zich vastgrijpen op gladde ondergronden. Het profiel is bovendien gemaakt van een rubbersamenstelling die voor de helft bestaat uit silica, waardoor de band een betere grip heeft op natte wegen.

Vermijd aquaplaning De brede profielgroeven voeren water snel af als de wegen nat zijn. Dat verkleint het risico dat uw voertuig gaat slippen.

Stiller rijden Geniet van een stillere, ontspannen rit op banden die ontworpen zijn om zo weinig mogelijk geluid te produceren.
Goodyear
999 Items

Datasheet

EAN
5452000946607

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd om te vergelijken.